سوالات متداول ویزای توریستی

سوالات متداول ویزای توریستی آمریکا

سوالات متداول ویزای توریستی

۱- آیا برای درخواست ویزای توریستی آمریکا می بایستی برنامه سفر مشخصی داشت ؟

خیر، جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا داشتن برنامه سفر مشخصی اجباری نمی باشد ولی در صورت داشتن برنامه سفر مشخص، درصد اخذ ویزای توریستی آمریکای خود را افزایش می دهید.

۲- آیا اشخاصی که در خصوص اخذ گرین کارت آمریکا از طریق بستگان اقدام کرده اند می توانند متقاضی اخذ ویزای توریستی آمریکا باشند ؟ 

بله

۳- آیا می توان بدون داشتن اسپانسر مالی در آمریکا تقاضای ویزای توریستی آمریکا نمود ؟

بله

۴- آیا امکان تبدیل ویزای توریستی آمریکا به ویزای کار وجود دارد ؟

بله در صورتی که متقاضی واجد شرایط ویزای کار باشد و در مدت زمان مشخص شده از طرف اداره مهاجرت امریکا، درخواست خود را فایل نماید.

۵- آیا وعده اخذ ویزای توریستی آمریکا به صورت تضمینی از طرف آژانسهای مسافرتی و یا وکلای مهاجرت امکان پذیر می باشد ؟

خیر، کنسولگری سفارت امریکا و شخصی که پرونده شما را در سفارت بررسی می نماید تنها تصمیم گیرنده نهایی در خصوص موافقت و یا رد  درخواست ویزای توریستی آمریکای شماست. و وعده اخذ ویزای توریستی آمریکا از طرف وکیل و یا ازانسهای مسافرتی و یا هر شخصی دیگری به صورت تضمینی واقعیت ندارد.

۶- چه عواملی نقش اساسی در موفقیت متقاضیان در اخذ  ویزای توریستی آمریکا دارند ؟

ارائه مدارک کامل ، صداقت متقاضی و ارائه ساپورت مالی کافی از عوامل مهمی می باشند.

۷-  میزان ساپورت مالی در خصوص اخذ ویزای تورسیتی آمریکا به عاملی بستگی دارد ؟

به طول مدت زمان اقامت متقاضی در آمریکا و در نظر گیری مبلغی در خصوص شرایط پیش بینی نشده مانند بیماری و… بستگی دارد. متقاضی می بایستی توانایی مالی کافی در خصوص تهیه بلیط، پرداخت حق بیمه، گشت و گذار ، پرداخت هزینه اقامت و کلیه هزینه های جانبی را داشته باشد.

۸- آیا امکان ارائه درخواست ویزای توریستی آمریکا به سفارت آمریکا به دفعات وجود دارد ؟

بله

۹- آیا پس از ورود به امریکا با ویزای توریستی می توانیم به کانادا و یا مکزیک سفری داشته باشیم و دوباره با همان ویزا به آمریکا مراجعت کنیم؟

خیر،ویزای توریستی امریکا برای متقاضیان  ایرانی به صورت single  می باشد و تنها برای یک بار ورود معتبر می باشد پس از خروج از امریکا جهت ورود مجدد دوباره می بایستی از یکی از سفارتخانه ها امریکا درخواست ویزا نمائید.

۱۰- آیا امکان تمدید ویزای توریستی آمریکا بدون خروج از خاک امریکا وجود دارد ؟

بله در صورتی که دلیل قاتع کننده ای جهت ادقام به تمدید ویزای توریستی آمریکای خود به اداره مهاجرت امریکا ارائه نمائید.

۱۱- آیا ارائه مدارکی دال بر اثبات وابستگی به ایران برای تمامی متقاضیان یکسان می باشد ؟

خیر ، با توجه به شرایط متقاضی اخذ ویزای توریستی آمریکا ، ارائه مدارک جهت اثبات وابستگی متفاوت می باشد.

۱۲- آیا سهمیه ای مشخص برای کشورهای مختلف جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا وجود دارد ؟

خیر

۱۳- آیا می توان همزمان جهت اخذ گرین کارت از طریق سرمایه گذاری در امریکا اقدام نمود و هم تقاضای ویزای توریستی نمود ؟

بله

۱۴- آیا همراه داشتن فرزندان در روز مصاحبه جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا منجر به رد درخواست  می شود؟

خیر ، در صورتی که وابستگی های کافی را به کشور محل اقامت خود ارائه نمائید درخواست شما رد نخواهد شد.

۱۵- آیا ارائه درخواست ویزای توریستی آمریکا در سفارتخانه های مختلف امریکا به صورت متفاوت بررسی می شود؟

خیر،  اداره مهاجرت آمریکا به ایرانیان پیشنهاد می کند جهت ارائه درخواست ویزای خود به سفارتخانه های قرار گرفته در دبی، آنکارا و ارمنستان بخاطر آشنا بودن افیسرها با شرایط  متقاضیان ایرانی و قابلیت وجود مصاحبگر فارسی زبان ، مراجعه نمایند.

telephone_256 درصورتیکه سوال مورد نظر شما در موارد ذکر شده ( سوالات متداول ویزای توریستی ) وجود ندارد با ما تماس بگیرید.

سوالات متدوال ویزای توریستی به زبان انگلیسی