ویزای دانشجویی آمریکا

مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی آمریکا

ویزای دانشجویی آمریکا

برای اخذ ویزای دانشجویی آمریکا شما می بایست از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش بگیرید. نحوه درخواست پذیرش از دانشگاههای دولتی و خصوصی امریکا به طور کلی یکسان می باشد، پس مطالعه وب سایت دانشگاه و اطلاع از مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش ، شهریه دانشگاه و آخرین فرصت زمانی جهت ارسال درخواست پذیرش، و آزمون های استاندارد، متقاضی می بایستی مدارک درخواستی توسط دانشگاه مقصد را در محدوده زمانی مشخص جهت بررسی به واحد پذیرش تحصیلی دانشگاه ارسال نماید.

متقاضیانی که اخرین مدرک تحصیلی خود را درخارج از امریکا اخذ نموده اند، می بایستی مدرک تحصیلی خود را به یکی از سازمان های ارزشیابی مدارک تحصیلی در امریکا جهت اعتبار دهی به مدرک ارسال نمایند. پس از ارسال مدارک تحصیلی ارزشیابی شده خود به بخش دپارتمان پذیرش دانشگاه و پرداخت هزینه  مربوط به بررسی درخواست پذیرش Application fee ،فرایند بررسی مدارک وتعیین سطح علمی متقاضی مطابق با استانداردهای تعریف شده آن دانشگاه آغاز می گردد. مدت زمان بررسی مدارک در دانشگاههای مختلف متفاوت بوده و به طور کلی بستگی به زمان شروع ترم تحصیلی دارد که دانشجو قصد آغاز تحصیلات خود را داشته است. توجه داشته باشید نمرات آزمون ها باید مستقیماً توسط سازمان مسئول برگزاری آزمون به دانشگاه مربوطه ارسال گردد.دانشگاه ها و دانشکده های آمریکایی درخواست می کنند که توصیه نامه هایی مستقیماً توسط معلمین، اساتید، کارفرماها، یا سایر افرادی که از نقاط قوت شما آگاه هستند ارسال شود. اسناد و مدارکی که به زبان انگلیسی نیست باید به همراه ترجمه انگلیسی آنها ارائه شود.

جهت پذیرش از دانشگاه های آمریکا با توجه به رشته و مقطع تحصیلی مدارک متفاوتی مورد نیاز می باشد ولیکن تقریباً اکثر دانشگاه ها بطورعمومی مدارک زیر را از داوطلبان تقاضا می کنند:

اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی  

۱-  ترجمه رسمی مدرک دیپلم و یا پیش دانشگاهی همراه با ریز نمرات .

۲-  کپی مدرک TOEFL یا  IELTS (در صورت وجود)

۳-  کپی از صفحه اول پاسپورت (ترجمه شناسنامه برای کسانی که پاسپورت در حال حاضر ندارند).

۴-  رزومه شخصی (Resume\CV) به زبان انگلیسی

۵-  ارسال پروفایل کاری برای رشته های مرتبط با طراجی ، گرافیک و یا معماری.

اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد 

۱-  ترجمه رسمی مدرک لیسانس همراه  با ریز نمرات چهارساله

۲-  کپی مدرک TOEFL یا  IELTS (در صورت وجود)

۳-  کپی از صفحه اول پاسپورت (ترجمه شناسنامه برای کسانی که پاسپورت در حال حاضر ندارند).

۴-   تاییده مقالات به زبان انگلیسی

۵-   ترجمه از صفحه آخر پایان نامه همراه با تأیید از دانشگاه

۶-   رزومه شخصی (Resume/CV) به زبان انگلیسی

۷-   حداقل ۳ توصیه از اساتید (۴ توصیه نامه پیشنهاد می شود)

۸-   کپی از مدرک GRE/GMAT (در صورت وجود)

۹-   انگیزه نامه تحصیلی در خصوص رشته مورد علاقه (Statement of purpose)

اخذ پذیرش در مقطع دکتری  

۱-   ترجمه رسمی از کلیه مدارک دانشگاهی لیسانس و فوق لیسانس به همراه ریز نمرات

۲-   کپی از مدرک TOEFL با حداقل نمره ۹۰ از آزمون IBT و ۵۵۰ از آزمون PBT

۳-    کپی از مدرک GRE/GMAT (در صورت وجود)

۴-    حداقل ۴ توصیه نامه تحصیلی از استاد ، مدیران همکار و محققان همکار

۵-    پروپوزال تحقیقاتی در مورد رشته مورد نظر برای تحصیل در مقطع دکتری

۶-    ترجمه رسمی از صفحه آخر پایان نامه های لیسانس و فوق لیسانس با ذکر نمره

۷-    رزومه و سوابق کاری (Resume/CV)

۸-    تاییده مقالات علمی منتشر شده (در صورت وجود)

۹-    ترجمه رسمی کلیه مدارک مثبت تحصیلی، تحقیقاتی،کاری،سمینار ها، تشویق نامه ها و … (در صورت وجود)

۱۰-   کپی از صفحه اول پاسپورت (ترجمه شناسنامه برای کسانی که در حال حاضر پاسپورت ندارند)

۱۱-   انگیزه نامه تحصیلی (Statement of Purpose)

۱۲-   در صورت نیاز ممکن است دانشگاه از متقاضی درخواست Essay نماید.

درصورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه ی اخذ ویزای دانشجویی آمریکا را دارید می توانید از طریق فیس بوک و یا روش های زیر با ما در تماس باشید:

نحوه درخواست مشاوره

visa

۱-  درخواست مشاوره از طریق تماس تلفنی

متقاضیان علاقمند به برقراری تماس تلفنی می توانند از ساعت ۷ بعداز ظهر الی ۳ صبح به وقت تهران ( ۹ صبح الی ۶ بعداز ظهر به وقت سان دیگو، کالیفرنیا ) با کارشناسان ما تماس تلفنی برقرار نمایند. با توجه به محدودیت زمانی خواهشمند است  درابتدا شرایط  تحصیلی و درخواست خود را کوتاه و مختتصر مطرح نمایند تا مشاورین ما بتوانند در کوتاه ترین زمان پاسخ گوی شما متقاضی عزیز باشند.

۲-  درخواست مشاوره  از طریق  تکمیل و ارسال فرم درخواست مشاوره

موثر ترین روش درخواست مشاوره از طریق تکمیل و ارسال فرم درخواست می باشد. به متقاضیانی که از طریق تکمیل فرم ، درخواست خود را عنوان می نمایند و اطلاعات  درخواستی را در اختیار مشاورین ما قرار می دهند ، پاسخ درخواست خود را در کوتاه ترین زمان دریافت خواهند نمود.

۳-  درخواست مشاوره از طریق ارسال ایمیل

در صورت ارسال درخواست  مشاوره تحصیلی خود از طریق ایمیل ، از کوتاه و مختصر بودن متن درخواست خود مطمئن بوده و شرایط  تحصیلی خود، رشته و مقطع تحصیلی مورد نظرتان را عنوان نمایید، مشاورین ما پس از دریافت درخواست  شما و بررسی شرایط  تحصیلی ، پاسخ شما را ارسال نموده و در صورت  نیاز به تماس تلفنی از شما درخواست  خواهد شد که با آنها تماس تلفنی  برقرار نمائید. درج نام و نام خانوادگی، سن ، مقطع و رشته تحصیلی ، سطح زبان انگلیسی و شرح کوتاهی از درخواست خود را ذکر نموده و از مطرح نمودن سوالاتی نامرتبط  نظیر چگونگی شرایط  کار در آمریکا و شرایط  آب و هوایی  در امریکا خودداری نمائید به اینگونه سوالات پاسخ داده نخواهد شد. در صورت داشتن چندین ایمیل آدرس لطفا از ارسال درخواست خود با ادرس ایمیل های مختلف خودداری نمائید تا کارشناسان ما بتوانند پروند شما را پیگیری نمایند.

ایمیل ما: info@admission-usa.com

برای اطلاعات بیشتر به صفحه تماس با ما مراجعه نمایید.

بیشتر بدانید